Home Ефекти Пиперка
Пиперка PDF Печати Е-пошта

Симнете ја презентацијата. Кликнете овде!

 

Контакт

VIP AGENCY

Тел:02/6090-788

e-mail: vipagency@t-home.mk

LUCERN VIP

Тел:02/6090-788

e-mail: lucernvip@t-home.mk

 

MEGAGREEN

Sample image
Megagreen светски новитет во земјоделството, еколошкото производство и производство на здрава храна. Тоа е природно, минерално и еколошко средство за подобрување на растот и приносот на растителните култури, како и за нивна заштита.
Sample image
Megagreen е применлив кај сите видови:
-Житни и индустриски култури
-Овошја и зеленчуци
-Цвеќе, украсни зачински растенија
-Тревнати и шумски површини