Home
MEGA GREEN
MEGAGREEN ! PDF Печати Е-пошта

Megagreen е светскиот новитет во земјоделството, еколошкото производство и производството на здрава храна.

Сертифициран препарат кој го зголемува приносот во органското производство, а има и извонредни резултати и во конвенционалното земјоделско производство.

Природно минерално средство за фолијарно прихранување на растителните култури.

    Доколку немате одговор на следниве прашања:

  • Како да ги намалите трошоците за наводнување при производство на здрава храна?

  • Како да го зголемите прионосот, а при тоа да добиете и значително подобри плодови?

  • Како до зголемена природна отпорност на растението?

Megagreen е решението за Вас

 

 

Контакт

VIP AGENCY

Тел:02/6090-788

e-mail: vipagency@t-home.mk

LUCERN VIP

Тел:02/6090-788

e-mail: lucernvip@t-home.mk

 

MEGAGREEN

Sample image
Megagreen светски новитет во земјоделството, еколошкото производство и производство на здрава храна. Тоа е природно, минерално и еколошко средство за подобрување на растот и приносот на растителните култури, како и за нивна заштита.
Sample image
Megagreen е применлив кај сите видови:
-Житни и индустриски култури
-Овошја и зеленчуци
-Цвеќе, украсни зачински растенија
-Тревнати и шумски површини