Home Контакт
VIP AGENCY
Адреса:
Ул.Владимир Комаров бр.18a, 1-5
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +38926090788
http://www.megagreen.com.mk

 


Контакт

VIP AGENCY

Тел:02/6090-788

e-mail: vipagency@t-home.mk

LUCERN VIP

Тел:02/6090-788

e-mail: lucernvip@t-home.mk

 

MEGAGREEN

Sample image
Megagreen светски новитет во земјоделството, еколошкото производство и производство на здрава храна. Тоа е природно, минерално и еколошко средство за подобрување на растот и приносот на растителните култури, како и за нивна заштита.
Sample image
Megagreen е применлив кај сите видови:
-Житни и индустриски култури
-Овошја и зеленчуци
-Цвеќе, украсни зачински растенија
-Тревнати и шумски површини